Anieks Hairdrive

dameskapper in Hoogvliet

Hoi, ik ben Aniek van Raaij ik ben 35 jaar en zit al meer dan 12 jaar in het kappersvak. ik heb meer dan 10 jaar in Rotterdam gewoond. Ik heb in 2004 mijn kappersopleiding afgerond en ben daarna als thuiskapster aan de slag gegaan. Ik heb dit een aantal jaren gedaan in de regio Hoogvliet. Ik heb dit altijd met plezier gedaan, maar sinds dat wij in 2018 in Mijnsheerenland zijn gaan wonen ben ik een dameskapper aan huis begonnen. Dit geeft mij ook meer mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van kleuringen ed. Ik verzorg ook veel bruiden van haar en make-up en heb daar ook een aantal cursussen en workshops voor gevolgd in de buurt van Hoogvliet . Ook keratinebehandelingen verzorg ik. Daar heb ik ook een aantal workshops voor gevolgd in de buurt van Hoogvliet. Dit zorgt ervoor dat je haar weer herstelt word en dat je haar weer glanzend en soepel aanvoelt. Voor deze diensten kom ik ook in Hoogvliet.

 

Op zoek naar een dameskapper die je haren goed kan knippen, kleuren en verzorgen in de buurt vanHoogvliet? En iemand die tips kan geven over de juiste verzorgingsproducten en stylingsproducten? dan ben je aan het juiste adres in. In mijn knusse kapsalon in Mijnsheerland maak ik de mooiste creaties! Ik werk met de kleuringen van Vitality’s. Dat is een italiaans merk die ook een hele vegan lijn heeft voor de mensen die niet goed tegen  ammoniak en/of PPD kunnen die in de kleuringen verwerkt zitten. Ook werk ik met de producten van Maria Nila. Deze zijn ook 100% natuurlijk. Ik zit al meer dan 12 jaar in het kappersvak. Ik verzorg veel mensen van een mooie en gezonde coupe. Ik volg ook veel trainingen op het gebied van dameskapper. Deze volg ik meestal bij mijn groothandel in Rotterdam waar ik mijn spullen inkoop.

Sinds kort ben ik ook distributeur van LR health & beauty. Dit zijn gezondheidsproducten op basis van aloë vera. En de beautyproducten met o.a make-up en gezichtsverzorging. Deze producten zijn parabenen en sulfate vrij. Deze zijn bij mij te verkrijgen. Voor meer informatie hierover kun je me altijd bellen op: 06-24105134 of mailen naar: info@aniekshairdrive.nl.

Met de make up lijn van LR maak ik de bruiden op. Ook de gasten kunnen me hiervoor boeken. Ik kom ook in Hoogvliet maar het kan ook altijd bij mij in de salon. We maken er altijd wat gezelligs van en ik zorg dat de koffie en/of thee klaarstaat.

 

Tot ziens bij mij thuis of in Hoogvliet

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie mag je me altijd bellen, mailen of whatsappen.