Anieks Hairdrive

Over mij

In 2004 heb ik mijn opleiding hairstyliste afgerond. Daarna heb ik een aantal jaren in een kapsalon gewerkt. Hoewel dat ook erg leuk was om te doen, ben ik in 2008 begonnen als zelfstandige thuiskapster bij de mensen aan huis. Dit heb ik jaren lang met plezier gedaan. Je bouwt ook een hele fijne band op met je klanten.

Ongeveer 4 jaar heb ik alleen maar geknipt, gekleurd, en gepermanent. Hierdoor heb ik al een goede vaste klantenkring opgebouwd. Maar het werd tijd om mij verder te ontwikkelen.

Ik heb een opleiding bruidskapsels en visagie gedaan. Dit is erg leuk en leerzaam geweest. Toen ik mijn certificaat heb behaald, heb ik het haar en make up van heel wat bruidjes verzorgd. En nog steeds! Dat vind ik het allermooiste om te doen. Op de mooiste dag van de bruidjes aanwezig zijn. Er hangt altijd een hele leuke en feestelijke sfeer. En het is natuurlijk fantastisch dat je de bruidjes mag verzorgen van haar en make up op hun mooiste dag van hun leven.

Heb ook nog een aantal cursussen  keratinebehandelingen gedaan. Na een behandeling is beschadigd en pluizig haar helemaal hersteld en weer mooi glanzend en zacht. Toen ik deze cursus had gedaan had ik niet verwacht dat je heel erg beschadigd haar nog zo ontzettend mooi kan krijgen. Ik ben heel erg te spreken over de keratine. Het is een fantastisch product. En met de verzorgende producten erbij, heb je er ook nog extra lang plezier van.

Ik woon sinds December 2018 in Mijnsheerenland (hoeksche waard) en ben daar een kleinschalige salon aan huis begonnen. Ik werk daar met heel veel plezier.

Sinds 2020 ben ik ook distributeur van LR health & beauty. Dit zijn hoogwaardige producten op het gebied van gezondheid en schoonheid.

Ik blijf mezelf op de hoogte houden van alle nieuwe producten als het gaat om Vitality’s , Maria Nila & LR

Een aantal keren per jaar volg ik trainingen die worden gegeven bij de groothandel waar ik mijn kappersspullen haal. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwe trends van o.a. knippen, kleuren, haar opsteken ed.

 

Neem verder een kijkje op mijn website en voor vragen sta ik altijd voor je klaar.

Tot ziens bij mij thuis in de salon! Waar de koffie/thee klaar staat.

Aniek van Raaij