Anieks Hairdrive

Over mij

In 2004 heb ik mijn opleiding hairstylist afgerond. Daarna heb ik een tijdje in een kapsalon gewerkt. Hoewel dat ook erg leuk was om te doen, ben ik een aantal jaar geleden begonnen als zelfstandige thuiskapster. Ik vind het fantastisch om te doen. Ik kom bij de mensen thuis, waar ze zich op hun prettigst voelen. Als ik binnen kom zijn ze snel op hun gemak. Hierdoor creëer je ook een band met de klant. Dit is fijn is en hartstikke gezellig.

Ik probeer de afspraken zo dicht mogelijk bij elkaar te plannen, zodat ik niet al te grote afstanden hoef af te leggen. Op deze manier kan ik op een dag dan ook veel mensen helpen.

Ongeveer 4 jaar heb ik alleen maar geknipt, gekleurd, en gepermanent. Hierdoor heb ik al een goede vaste klantenkring opgebouwd. Maar het werd tijd om mij verder te ontwikkelen.

Ik heb een opleiding bruidskapsels en visagie gedaan. Dit is erg leuk en leerzaam geweest. Toen ik mijn certificaat heb behaald, heb ik het haar van heel wat bruidjes verzorgd.

Vervolgens heb ik een cursus hair extensions gevolgd. Ik gebruik de extensions van Great Lenghts. Deze zijn namelijk van topkwaliteit. De prijs is helaas wat hoog, maar je krijgt dan wel het mooiste en natuurlijkste haar waar je erg lang plezier van hebt.

Heb ook nog een cursus  keratinebehandelingen gedaan. Na een behandeling is beschadigd en pluizig haar helemaal hersteld en weer mooi glanzend en zacht. Toen ik deze cursus had gedaan had ik niet verwacht dat je heel erg beschadigd haar nog zo ontzettend mooi kan krijgen. Ik ben heel erg te spreken over de keratine. Het is een fantastisch product. En met de verzorgende producten erbij, heb je er ook nog extra lang plezier van.

Ik blijf mezelf op de hoogte houden van alle nieuwe producten als het gaat om Vitallity’s en Maria Nila.

Een aantal keren per jaar volg ik trainingen die worden gegeven bij de groothandel waar ik mijn kappersspullen haal. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwe trends met knippen en kleuren ed.

Ik volg ook eens in de zoveel tijd trainingen die worden gegeven die te maken hebben met de keratinebehandelingen, bruidskapsels of visagie.

Ik woon sinds December 2018 in Mijnsheerenland (hoeksche waard) en ben daar een kleinschalige salon aan huis begonnen. Ik werk daar met veel plezier. Ook kom ik nog bij de mensen aan huis.

Tot ziens bij u thuis of gezellig bij mij in de salon!

Aniek van Raaij